Barça

Flick: “Per De Jong, ha estat un pas molt important”

Hansi Flick ha comparegut en roda de premsa després de la victòria en Champions davant el Young Boys al Lluís Companys (5-0). Ha valorat la victòria, malgrat que no deixa de pensar en millorar. Ha destacat el treball col·lectiu, ha parlat d’Ansu, De Jong i Lamine.

El millor de la victòria

“Era important sumar els tres punts i guanyar el partit, ho hem merescut. Al principi hem jugat amb una mica menys de confiança, hem de millorar això, la dinàmica de les passades en aquest tram. Ho hem fet amb el pas dels minuts. Estic satisfet.”

El canvi de Lamine Yamal

“Ha tingut molts minuts, tots volen jugar més, però hi ha molts partits. No passa res.”

Posició d’Ansu

“És fàcil d’entendre. Frenkie De Jong no estava preparat per sortir més aviat, hem volgut donar descans a Pedri i per això hem posat primer a Ansu en aquesta zona. Després ha jugat a la banda.”

Importància dels gols en aquesta Champions

“No hem fet res especial, la idea de l’equip sempre és buscar la porteria contrària sempre que hi hagi la possibilitat. Així és com ens agrada jugar. Potser és cert que en algunes situacions podem fer córrer més la pilota, però estic molt satisfet.”

Percentatge actual del nivell de l’equip

“El nostre objectiu és ser millors en cada partit, anar creixent. Tenim coses a millorar, aquesta és la nostra feina. Ho volem fer partit a partit. Vindran rivals molt bons, equips davant els quals sempre agrada jugar i hem d’oferir el màxim rendiment.”

De Jong i Ansu

“Crec que pel Frenkie avui era un pas molt important. Tornar a jugar amb l’equip, estar amb ells, posar-se la samarreta. Ha necessitat una mica de temps, però crec que ha estat bé per començar a tenir les primeres sensacions. Ansu està fent-ho molt bé als entrenaments, crec que ha estat molt bé. Necessita temps i li donarem, ho necessitem. És un professinal i es mereix la paciència que tenim amb ell.”

Aspirant a la Champions?

“La temporada és molt llarga i sabem que les coses poden canviar molt ràpid. Esperem que els lesionats puguin tornar el mes vinent, que anem sumant punts, potser quan tinguem més jugadors tindrem més opcions per repartir la càrrega que estan tenint. Jo crec que si l’equip es manté unit com ara i treballant bé, podem fer grans coses.”

Descans

“Els jugadors tindran ara dos dies de descans, s’ho mereixen.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)