Barça

Estrena europea d’altura

Women’s Champions League. El Barça comença avui (21 h) la defensa del títol amb un repte important al camp del Manchester City, ‘a priori’ el rival més dur de la fase de grups

Arriba l’hora de la veritat. Quatre mesos i mig després de guanyar el Lió en la final de Bilbao, l’himne de la Champions tornarà a sonar aquesta nit a Manchester perquè el Barça iniciï el seu camí cap a Lisboa. Les blaugrana defensen el títol amb l’ambició de revalidar-lo d’aquí a set mesos i sumar la quarta lliga de campions, la tercera consecutiva. L’estrena no serà gens fàcil, les de Pere Romeu s’enfronten al Manchester City al Joie Stadium, en el que a priori és el partit més complicat d’aquesta fase de grups.

Les angleses van quedar subcampiones de lliga la temporada passada, empatades a punts amb el Chelsea, que es va endur el títol. Han començat molt bé aquesta campanya, empatant al camp de l’Arsenal, que és un altre candidat al primer lloc, i vencent el Brighton i el West Ham. Tot i això, la condició de favorites és clarament per a les catalanes, que han jugat les últimes quatre finals i n’han guanyat tres. “El Barça és el millor equip del món”, ho té molt clar Gareth Taylor, tècnic de les de Manchester.

Les de Pere Romeu arriben a l’estrena europea havent resolt els mínims dubtes sobre el joc que van aparèixer en les primeres jornades, malgrat no deixar de guanyar. En els dos últims partits, el Barça ha marcat divuit gols i n’ha encaixat dos, demostrant que és capaç de mantenir els registres en lliga que li han permès dominar-la amb mà de ferro les últimes temporades.

No serà el primer duel entre el City i el Barça en la màxima competició europea. Tots dos equips es van veure les cares en els quarts de final de la temporada 2020/21, que va acabar amb la primera Champions culer. El Barça es va imposar per un contundent 3 a 0 en l’anada a Barcelona i va classificar-se, malgrat perdre 2 a 1 a Manchester.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)