Barça

Les campiones cauen en l’estrena (2-0)

Les campiones d’Europa han començat la defensa del tro de la pitjor manera. 2-0 ha caigut el Barça al feu del Manchester City, en un enfrontament en què l’equip entrenat per Pere Romeu ha estat irrecognoscible.

La primera part ha estat un calvari per a les blaugrana. I això que només engegar el partit, a gairebé marquen, amb una jugada fabricada entre Alexia i Graham Hansen que la noruega ha estavellat al pal. Aquesta acció va ser un miratge, perquè des d’aleshores –Graham Hansen va topar-se amb la fusta al minut 3– el joc ha estat del Manchester City. El conjunt dirigit per Gareth Taylor ha tancat a les culers al seu camp, amb una pressió altíssima, acompassada i intensa, jugadora a jugadora, de la qual no han sabut sortir, passant-se tot l’acte a remolc.

Després de diversos avisos, Layzell (36’) ha acabat fent l’1-0 a la sortida d’un córner.

Sí ha canviat un pèl l’escenari després del descans. La pressió alta de les sky blues, segurament fruit del cansament,ha estat menys eficient i les blaugrana l’han pogut superar amb més facilitat. Tot i millorar, les culers tampoc han aconseguit sotmetre prou al Manchester City, que ha sentenciat amb una diana de Shaw (77’).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)