Barça

Els primers seients ja llueixen a l’Spotify Camp Nou

El Barça està treballant a contrarellotge per poder tornar aviat a l’Spotify Camp Nou que, de fet, ja va agafant forma amb la col·locació dels primers seients de color vermell a la segona graderia del remodelat estadi. L’empresa constructora, la turca Limak, els ha començat a posar de forma discontínua, sense seguir la clàssica distribució per fileres, com s’ha pogut veure en diverses imatges que han circulat per les xarxes socials.

En la compareixença de la vicepresidenta Elena Fort i el director d’operacions de l’Espai Barça, Joan Sentelles, aquest dilluns, no va quedar fixada la data per al retorn al Camp Nou. L’entitat blaugrana confia a poder tornar en el mes de desembre, però alhora està negociant una pròrroga per quedar-se a l’estadi Olímpic Lluís Companys si és necessari fins al 31 de març. Quan el Camp Nou reobri ho farà al 60% de l’aforament. És a dir, un màxim de 62.000 espectadors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)