Barça

Lamine Yamal té una sobrecàrrega i torna a Barcelona

Lamine Yamal torna cap a casa. L’extrem del Barça, que va jugar pràcticament tot el partit de la selecció espanyola contra Dinamarca (1-0) –va ser substituït en el temps afegit–, va abandonar l’estadi del Múrcia visiblement coix. Avui ha estat sotmès a proves i els metges de la FEF han dictaminat que té una sobrecàrrega muscular a la cuixa esquerra. No jugarà dimarts contra Sèrbia i queda alliberat.

Aquesta tarda ho ha confirmat la FEF: “Lamine Yamal s’ha sotmès aquest matí a Madrid a una ressonància magnètica per valorar les molèsties referides després del matx contra Dinamarca. Les proves no han detectat una lesió estructural i els serveis mèdics de la RFEF confirmen que és una sobrecàrrega. Prioritzant la salut del jugador i per evitar qualsevol risc de lesió, davant la immediatesa del partit contra Sèrbia, es decideix desconvocar-l’ho.”

En teoria, la dolença, no ha d’impedir a l’atacant de 17 anys participar en el duel de diumenge vinent del Barça contra el Sevilla al Lluís Companys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)