Barça

Lamine torna a casa, però tocat

Plantilla. Les proves fetes per la FEF determinen que l’extrem té una sobrecàrrega, res greu, però no jugarà contra Sèrbia dimarts i deixa la concentració de la selecció espanyola

Lamine Yamal deixa la convocatòria de la selecció espanyola, no jugarà el partit de dimarts contra Sèrbia i torna a Barcelona. Les proves fetes ahir pels metges de la FEF determinen que l’extrem blaugrana té una sobrecàrrega muscular a la seva cuixa esquerra.

Aquests resultats fan que se l’hagi descartat per al segon i darrer compromís que té la selecció espanyola en aquesta finestra internacional. Així ho va comunicar la federació: “Prioritzant la salut del jugador i per evitar qualsevol risc de lesió, es decideix desconvocar-lo.”

Lamine va completar el partit pràcticament sencer contra Dinamarca aquest dissabte. Va ser substituït en el temps de descompte, sense cap molèstia aparent. Va ser després de dutxar-se, quan va abandonar l’estadi, que se’l va veure coixejar i tenir força problemes per pujar unes escales.

Tot i això, en el mateix informe de la ressonància magnètica, s’assegura que no s’ha detectat que tingui cap lesió estructural. Per tant, res indica que Lamine tingui una lesió greu. De fet, no es descarta que pugui jugar el cap de setmana amb el Barça contra el Sevilla si la seva evolució és positiva. Però no s’arriscarà gens ni mica, tenint en compte que arriba un calendari molt exigent per als de Hansi Flick. Després del duel contra els andalusos, serà el Bayern qui visitarà el Lluís Companys en Champions abans del clàssic de lliga al Santiago Bernabéu.

Koundé, últim compromís

El defensa blaugrana afronta avui el darrer partit amb França d’aquesta finestra. Juguen a Brussel·les contra la selecció belga (20.45 h). S’espera que el culer sigui titular després d’haver completat dijous els 90 minuts en el triomf contra Israel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)