Barça

Redreçar el camí a Europa

Champions League. El Barça es vol refer de la derrota de fa una setmana a Manchester amb el primer triomf a casa contra les sueques

L’inici a la lliga de campions no va ser l’esperat amb la derrota a Manchester, i el Barça vol oblidar-se’n aconseguint el primer triomf europeu en l’estrena a casa. Les de Pere Romeu reben aquesta nit el Hammarby a l’estadi Johan Cruyff (21 h).

Les blaugrana van aconseguir refer-se amb la golejada en el derbi contra l’Espanyol en la lliga, però esperen donar també una alegria a l’afició en la segona jornada de competició europea. La victòria contra les sueques és fonamental per mantenir les aspiracions de poder ser líders del grup. La plantilla ho té clar, ho va afirmar Mapi León en la prèvia: “Si volem la primera plaça, no tenim marge d’error. Estem centrades en això.” La central del Barça, que va estar bona part de la temporada passada lesionada, assegura que està il·lusionada: “Jugar encara em genera papallones a l’estómac, trobava a faltar competir al màxim nivell.”

Pere Romeu espera que l’equip pugui corregir els errors que va cometre contra el City: “Volem ser més regulars en el joc. Tenim més trams bons que dolents, però ens estan fent gols quan no estem tan bé. Treballem perquè no succeeixi i perquè no ens passi tanta factura.”

No serà fàcil, el Hammarby és un bon equip. Van ser campiones de la lliga sueca la temporada passada i han arribat a la fase de grups de la Champions després de superar les diverses fases prèvies. En l’última, guanyant el Benfica, equip que va arribar als quarts de final de la passada Champions després d’enfrontar-se al Barça en la primera fase, en què va aconseguir un empat a Portugal.

Tot i això, el favoritisme de les catalanes és evident. La diferència de talent és gran, però el tècnic sap que serà un compromís exigent: “El Hammarby és un bon equip, és un dia per mostrar la nostra millor versió i apropar-nos a fer 90 minuts de bon nivell, que és el que volem.”

Una de les assignatures pendents és deixar d’encaixar més gols del que era habitual. Romeu afirma que treballen per revertir-ho, però no està especialment preocupat: “Crec que no és un tema de causa-efecte, no crec que estiguem fent moltes coses molt malament per encaixar-los.”

LA PRÈVIA

És un dia per mostrar la nostra millor versió i apropar-nos a fer 90 minuts de nivell
Pere Romeu
entrenador del barça
Si volem la primera plaça del grup, no tenim marge d’error. Estem concentrades en això
Mapi León
jugadora del barça
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)