Barça

El Barça lluirà Coldplay a la part frontal de la samarreta del clàssic

El Barça lluirà a la part frontal de la samarreta amb la que disputarà el clàssic al Bernabéu, el proper dissabte 26 d’octubre a les 21h, amb el logo de la banda britànica Coldplay. La samarreta, d’edició limitada, ja està a la prevenda a la botiga online del club com així ho han anunciat els blaugrana en un nou acord lligat al vincle amb Spotify i una de les bandes de més repercussió del planeta.

Spotify, Coldplay i el Barça cediran els beneficis de la col·lecció a un projecte conjunt de UNHCR/ACNUR-Fundació Barça en un gest que honora les tres parts.

Des de les xarxes socials del club s’ha fet ressò de l’acord amb una foto dels integrants de la banda encapçalada per Chris Martin amb la samarreta especial i diversos jugadors com Pedri o Lamine Yamal enfundats amb la vestimenta.

Coldplay compta amb 11 temes que acumulen més de mil milions de reproduccions –Spotify Billiaon Club– i les seves cançons estan en més de 100 milions de playlists generades pels propis usuaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)