Barça

L’1x1 del Barça al Bernabéu

Per Marta Escubós

IÑAKI PEÑA (90’)
creixent
No va transmetre confiança amb la pilota als peus, però sí que va millorar sota pals, sobretot en la segona part, on va fer dues aturades de molt mèrit en dos u contra u davant Mbappé. Bé cuidant l’esquena de la línia defensiva.
KOUNDE (90’)
pendent
El defensa francès no va tenir un partit fàcil, li va tocar estar contínuament pendent de les desmarcades de Vinícius, que li va guanyar l’esquena en alguna ocasió. Això no li va permetre pujar tant a l’atac com acostuma a fer.
CUBARSÍ (90’)
consagrat
S’entén a la perfecció amb Iñigo Martínez. Tots dos van aconseguir mantenir la línia perquè els rivals caiguessin en fora de joc. Es va mostrar segur en la sortida de pilota i va estar contundent en tasques defensives.
IÑIGO Martínez (90’)
veterà
La seva experiència i veterania li permeten liderar la defensa blaugrana. Ahir, nova exhibició del futbolista basc, mostrant-se ferm en defensa i també arribant amb perill a l’àrea rival. La va tenir amb una rematada de cap.
balde (90’)
precís
Molt bon partit de Balde, que va escollir les jugades en què havia de pujar i, quan ho va fer, va arribar amb perill a l’àrea rival. Va ser decisiu en el segon gol de Lewandowski, amb una excel·lent centrada des de l’esquerra.
casadó (65’)
llum
En un duel en què faltava precisió i finor en els metres finals, va aparèixer Casadó per aportar llum. Va filtrar una pilota pel carril central i, en un bosc de cames, va trobar Lewandowski perquè aquest obrís la llauna en el minut 54.
pedri (87’)
creador
El futbolista canari va ser una peça clau en el desenvolupament del joc blaugrana. Va connectar el centre del camp amb l’atac amb rapidesa i molta clarividència. També es va atrevir amb un xut des del balcó de l’àrea.
fermín (45’)
recompensat
La seva excel·lent actuació contra el Bayern li va permetre tornar a ser titular davant el Madrid. Va aportar intensitat i verticalitat al joc culer, però li va faltar més precisió per fer mal i generar més ocasions de perill.
raphinha (90’)
entregat
Nou desplegament físic del brasiler, que ho dona tot per l’equip. Va assistir Lamine Yamal perquè aquest fes la tercera diana de la nit, i va sentenciar el partit amb un gol seu en el minut 84, amb una gran vaselina.
lamine yamal (90’)
estrena
Lamine Yamal es va estrenar com a golejador al Santiago Bernabéu, en una nit que estava sent complicada per a ell, precipitat i imprecís amb la pilota als peus. En el minut 77 no va perdonar amb un xut potent i va demostrar qui mana.
lewandowski (90’)
decisiu
Un doblet seu en dos minuts va permetre encarrilar el matx. En la primera que va tenir després del descans, va superar Lunin des de la frontal. Després, es va fer gran entre Militão i Rüdiger i va engaltar una gran rematada de cap.
de jong (45’)
connectat
Va aportar consistència i domini al mig del camp blaugrana, en una gran segona part del Barça.
OLMO (25’)
diferencial
Tot el que tocava ho millorava. Generava avantatges cada cop que participava. És diferencial.
GAVI (3’)
INTENS
Només va jugar 3 minuts, però es va fer notar. Se les va tenir amb Vinícius i va ser amonestat amb una groga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)