Barça

Hansi Flick: “Hem fet un partit meravellós, estic orgullós de l’equip”

El tècnic blaugrana, Hansi Flick, ha comparegut en roda de premsa després de la contundent victòria del Barça contra el Madrid al Santiago Bernabéu, amb un doblet de Lewandowski, i els gols de Lamine Yamal i Raphinha. Aquestes han estat les seves declaracions més destacades:

Importància de la victòria

“Com sempre dic, ens agrada fer les coses cada vegada millor. Ho hem fet, i avui no era fàcil. Hem defensat molt bé, i seguim amb la nostra idea. Volem jugar bé al futbol. Hem de continuar fent-ho”.

Reacció a la segona part

“Hem fet un canvi, i també els hi he demanat que canviessin algunes coses en defensa. Havíem de posar més pressió a la pilota i ho hem fet. Hem seguit la pilota i hem tingut més control, això és el que ha canviat el partit”.

És aquesta la seva nit més feliç des que està al Barça?

“Estic feliç per treballar al Barça i viure a Barcelona. És una nova etapa de la meva vida, i em sento molt bé. Hem fet un partit meravellós, estic orgullós de l’equip. Han donat el seu 1005 i estic content per a Iñaki Peña perquè ho està fent molt bé. Avui ha fet un partidàs. És importantíssim com hem jugat”.

La clau està en la defensa?

“Aquesta defensa és clau. Ho hem entrenat molt. Quan jugues amb equip com el Madrid saps que no et deixaran espais, i per això també hem volgut pressionar la pilota. El nostre equip ha tingut un rendiment molt alt. Estic molt content. També pels seguidors, perquè s’ho mereixen. Hi ha hagut una connexió brutal entre jugadors i seguidors. Això ajuda moltíssim”.

El vestidor

“L’atmosfera i la mentalitat d’aquest equip és fantàstica. Podem celebrar aquesta victòria, i ara els hi donaré dos dies de descans. Després ens prepararem per al següent partit contra l’Espanyol”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)