Barça

Messi només estarà dos partits de baixa

La ressonància magnètica confirma un esquinç als lligaments laterals intern i extern del turmell dret i que no existeixen lesions òssies associades

L'evolució de la lesió marcarà la seva disponibilitat final

Ujfalusi demana disculpes públiques a Messi

Bones notícies a Can Barça. La ressonància magnètica realitzada a Leo Messi confirma que jugador pateix un esquinç als lligaments laterals intern i extern del turmell dret i també que no existeixen lesions òssies associades. L'argentí és baixa als dos propers partits de Lliga.

Leo Messi no podrà estar segur per al partit contra l'Sporting de Gijón d'aquest dimecres al Camp Nou, i el pròxim que es jugarà dissabte a San Mamés contra l'Athletic Club.

El jugador ha passat aquest matí les proves mèdiques per confirmar l'abast exacte de la lesió que es va fer al Calderón després d'una esgarrifosa entrada de Tomás Ujfalusi.

Després d'aquests dos partits la seva disponibilitat per estar de nou a les ordres de l'entrenador estarà marcada per a l'evolució de la lesió.

Aquest dilluns Ujfalusi ha demanat disculpes públicament per l'entrada, i ha assegurat que no era la seva intenció fer-li tant de mal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)