Barça

Homenatge sense distinció

Messi, Xavi i Iniesta van rebre les lloances d'un Camp Nou orgullós de l'estil del seu equip

L'argentí va oferir la Pilota d'Or al seu públic amb tres gols que sentencien l'eliminatòria

Minuts abans del partit, el Camp Nou va voler retre homenatge als tres millors jugadors del món. Messi, Xavi i Iniesta van rebre una sentida lloança del seu públic, que després de la gala a Zuric, per fi va poder gaudir a casa d'un premi que, més enllà d'èxits individuals, honora el Barça i el seu estil per sobre de tot. Els prop de 60.000 espectadors que es van acostar ahir al Camp Nou per disfrutar amb la contundent victòria del Barça contra el Betis es van mostrar orgullosos abans de l'enfrontament que tres jugadors sortits del planter blaugrana estiguin en el punt més alt que qualsevol jugador a títol individual pot desitjar. Per això, el Camp Nou va homenatjar els tres futbolistes igual, conscients que allò que ahir sostenia Leo Messi a les mans i que es va afanyar a oferir als seus companys d'equip era molt més que un premi individual. Es tractava d'un reconeixement a un segell propi que no només ha quedat reconegut amb títols col·lectius (vuit en dues temporades) sinó que també han premiat individualment amb els màxims honors.

La segona Pilota d'Or que ahir Messi va oferir al Camp Nou va tenir una clara diferència amb la primera, ja que a la foto amb què l'argentí posava davant dels mitjans de comunicació gràfics amb el premi, també hi apareixien els dos companys d'equip que van ser els finalistes del premi. Guanyés qui guanyés, ni l'escenari ni els protagonistes de la imatge haguessin canviat. El Camp Nou va copsar de seguida que, com després es va demostrar, això no era només cosa de l'argentí i per aquest motiu no es va voler oblidar de Xavi i Iniesta, que van notar que el Camp Nou es rendia als seus peus quan van sentir, igual que l'astre argentí, els seus noms corejats.

Tothom tenia clar que el que ahir s'oferia era més que un premi individual i per això, a part de la fotografia dels tres protagonistes, també va haver-hi foto de família amb la plantilla, el cos tècnic i tots aquells que han fet possible aquest èxit individual canalitzat en l'entrega a Zuric de la Pilota d'Or a Messi.

Puyol va fer entrega del premi

Si la temporada passada va ser la mare del crac argentí qui li va entregar la Pilota d'Or, aquest any va ser el capità, Carles Puyol, qui va tenir l'honor de donar el premi a Messi. Els familiars dels tres jugadors ahir eren els convidats de luxe a la llotja, uns familiars que també van ser protagonistes en l'homenatge. Tant és així que des del marcador de l'estadi, Messi, Xavi i Iniesta van sentir un missatge de les seves respectives mares. Aquesta era una de les sorpreses que el Barça havia preparat per a l'acte. Tres ninots inflables, cadascun amb la samarreta d'un dels tres jugadors, i uns globus al mig del camp també van decorar l'acte, que va acabar amb la foto de la plantilla i el cos tècnic al mig del camp amb la Pilota d'Or.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)