Barça

Pedro, bon aniversari

Ahir feia tres anys del debut del canari, que ja és el segon millor golejador blaugrana de la temporada, en el primer equip

Feia tres anys ahir del debut de Pedro Rodríguez en el primer equip del Barça. Va ser a la lliga, contra el Múrcia i amb Frank Rijkaard com a entrenador. Aquell 12 de gener del 2008 Pedrito va entrar en la convocatòria blaugrana per la lesió d'Ezquerro i va acabar jugant uns minuts. Poc pensava llavors Pedrito que acabaria convertint-se en Don Pedro unes temporades més tard. El canari va veure com el tècnic que tenia en el filial passava a ser l'entrenador del primer equip i Guardiola va confiar en ell, i es va convertir en titular indiscutible del millor equip del món.

Pedro va tornar ahir a ser titular i va tornar a marcar. El davanter blaugrana va fer el quart gol dels de Guardiola i es va convertir en el segon millor golejador del Barça aquest curs només darrere de Messi i davant de Villa. Pedro ha fet ja 15 gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)