Barça

Francesc «Tito» Vilanova

Segon entrenador del Barça

«La victòria no és mitja lliga, encara queda molt per davant»

«Hem hagut d'arriscar en la segona per fer el gol; la idea era guanyar el partit»
«Em quedo amb la qüestió anímica nostra. Si afecta els altres ens importa poc»
«Tàcticament és molt intel·ligent i pot jugar de central o de mig, ho assimila bé»

Francesc Tito Vilanova, com en el dia de la prèvia, va tornar a aparèixer per la lumbàlgia que té Pep Guardiola. «Ha aguantat com ha pogut, tenia forts dolors, però volia estar a la banqueta. Ho està passant malament i no sap com posar-se», va dir Vilanova sobre les molèsties a l'esquena de Guardiola. Ja més ficat en el partit, el segon entrenador blaugrana va driblar qualsevol punt d'eufòria sobre si el triomf d'ahir a València suposa un pas definitiu per guanyar el títol. «Donem molt de valor a aquesta victòria. Era un triomf difícil, però no és mitja lliga, encara queda molt per davant», va afirmar Vilanova, que hi va afegir: «Sabem que queden molts partits i que en qualsevol partit es pot perdre o empatar. Érem conscients que era una de les sortides complicades que teníem», va admetre el preparador, que considera el resultat «sensacional».

Ja més centrat en qüestions tècniques, Vilanova va aclarir: «Tots els canvis que hem fet han estat per ser més ofensius, i estem molt satisfets.» I, pel que fa al tram final del partit, va admetre: «Hem hagut d'arriscar per fer gol. La idea era guanyar el partit.» Una de les variants tàctiques va ser veure Sergio Busquets com a central en moltes fases del partit. Una solució molt recurrent en l'últim mes. «Tàcticament és molt intel·ligent i la seva predisposició és molt bona, i pot jugar de central o de mig. Ho assimila molt bé». Finalment, Vilanova no va entrar a valorar si el triomf d'ahir a Mestalla serà un cop moral per al madridisme, que estava pendent d'una ensopegada a Mestalla. «Em quedo amb la qüestió anímica nostra. Si afecta els altres ens importa poc.»


els canvis tàctics


Cop moral


Sergio Busquets

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)