Barça

Luis Enrique no continuarà com a tècnic del Barça B la temporada que ve

El director esportiu del club blaugrana, Andoni Zubizarreta, explica que l'asturià entén que el seu cicle “ha acabat i que ha tancat un període professional”

Luis Enrique compareixerà aquesta setmana per donar explicacions

Luis Enrique no seguirà al capdavant del Barça B la temporada que ve. Així ho ha comunicat el director esportiu del club blaugrana, Andoni Zubizarreta, aquest dimarts. De fet, segons Zubizarreta, el tècnic asturià es va reunir amb la junta directiva ahir al matí per comunicar la seva decisió.

“Luis Enrique té un contracte de dues temporades amb el club, però el contracte preveu que abans del 31 de maig pot comunicar que no continua i això és el que ha fet, entenent que l'objectiu de la temporada s'ha complert i per poder treballar de cara a la propera temporada”, ha argumentat el director esportiu.

Zubizarreta, que ha avançat que l'asturià donarà explicacions aquesta mateixa setmana, ha detallat que és una decisió personal de Luis Enrique, qui entén que el seu cicle “ha acabat en el Barça B, que ha tancat un període professional i que necessita buscar nous reptes i noves fites personals”.

Luis Enrique Martínez completarà el seu tercer any al capdavant del filial, al qual va arribar el juny de 2008 quan Pep Guardiola va agafar les regnes del primer equip. Amb el Barça B ha aconseguit un ascens (de Segona B a Segona A) i ha consolidat un estil de joc que l'ha fet arribar fins a la quarta posició de la taula.

Respecte als seus possibles substituts, Zubizarreta no ha volgut avançar res. “No fa ni 24 hores que sabem que Luis no segueix i seria una mica agossarat fer ara un càsting de noms”, ha dit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

El Barça anuncia el fitxatge de Kika Nazareth

barcelona
 

Set blaugrana en la cita olímpica de París

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Lopetegui: un gos abandonat a Portbou

BARCELONA
 

Júlia Bartel fitxa pel Chelsea

BARCELONA
 

Mariona Caldentey ja és ‘gunner’

barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Hleb: massa bielorús per l’anunci d’Estrella Damm

BARCELONA
 

Mariona Caldentey firma per l’Arsenal

Barcelona
 
Els antiherois blaugrana d’en Bayer

Martino: sense notícies de Gurb

BARCELONA
 

El Chelsea fa oficial el fitxatge de Guiu

Barcelona