Barça

Dinar multitudinari a València

Unes 300 persones participaran avui en el dinar de directives que ha organitzat la Federació Espanyola de Futbol amb motiu de la final de copa que es disputarà aquesta nit. La federació ha convidat les directives dels dos equips protagonistes, el Barça i el Madrid, la del València, com a equip amfitrió, i diverses personalitats importants de la política estatal com ara l'alcaldessa de València, Rita Barberà; el secretari de l'estat per a l'Esport, Albert Soler, i representants de la mateixa federació encapçalats per Ángel María Villar i de la Lliga de Futbol Professional, amb José Luis Astiazarán al capdavant.

El gros de la directiva blaugrana, més de 20 representants, incloent el president Sandro Rosell, viatjaran avui a terres valencianes. Jordi Cardoner, per la seva banda, va ser l'únic representant que es va desplaçar ahir amb motiu d'un acte amb les penyes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)