Barça

Pinya per a la final

Guardiola s'emporta tots els seus jugadors i el cos tècnic

Detall amb els del filial: viatgen tots els que han jugat la copa

Com és habitual en les grans cites, Pep Guardiola va decidir endur-se tots els components de la plantilla per tal de mantenir-se junts i fer pinya. Per al de Santpedor la unió del grup és fonamental per a la bona marxa de l'equip, fet que torna a posar de manifest emportant-se totes les persones que integren el conjunt blaugrana. Guardiola vol que tothom se senti partícip del que està aconseguint l'equip i no deixa cap detall per a la imaginació. D'aquesta manera, el tècnic del Barça ha volgut que en l'expedició que viatja avui a València per enfrontar-se amb el Real Madrid no hi falti absolutament ningú. A més dels futbolistes que integren la llista de convocats, formada pels 18 de la primera plantilla disponibles més Thiago i Fontàs, el grup tindrà més companyia. Els lesionats Bojan i Abidal, com ja van fer dissabte passat al Santiago Bernabéu, també assistiran al matx, així com tots els membres del cos tècnic.

Gest amb el filial.

El preparador blaugrana no es va oblidar dels jugadors del Barça B que han participat en la competició amb el primer equip i que, per tant, han contribuït a la classificació de l'equip blaugrana per a la final. Així, Martín Montoya, Nolito i Jonathan dos Santos, futbolistes que han jugat alguna eliminatòria de copa del Rei, també viatgen a la capital del Túria per presenciar el partit en directe. En aquest sentit, haurien de formar part d'aquest grup de joves del filial Sergi Roberto i Marc Bartra, però no els és possible, ja que estan concentrats amb la selecció espanyola sub-20.

Últim entrenament.

Els homes de Guardiola van fer ahir l'última sessió preparatòria abans de marxar avui cap a València. Puyol i Adriano, que arrossegaven molèsties des del partit de dissabte, finalment van entrar en la llista i viatjaran amb l'equip. L'expedició al complet surt a les 11 del matí de l'aeroport del Prat amb l'objectiu de tornar amb la copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)