Barça

Sortiu i disfruteu a la zona de fans!

Més de 20.000 aficionats blaugrana gaudiran de la vela habilitada per a ells

Hi haurà diverses activitats lúdiques per passar l'estona abans de la final

Fa temps que les zones de fans s'han convertit en un element identitari previ a una final de futbol. És el moment de la festa, de la distensió i de l'alegria generalitzada dels seguidors abans de jugar-se el partit que dictaminarà el guanyador. A les zones de fans es desperten els anhels i les diverses lectures del possible desenvolupament del partit. Tothom hi surt guanyant. És el moment de les emocions i dels rituals, i per a molts blaugrana serà un lloc conegut. I és que la fan zone del Barça està al mateix lloc que en la final del 2009 contra l'Athletic Club de Bilbao, al costat de la Universitat Politècnica de València, a l'avinguda dels Tarongers. Hi haurà diverses activitats per amenitzar l'espera de la final per als prop de 20.000 seguidors blaugrana. Entre les més destacades, un carrusel d'actuacions musicals i també un espai secundari amb un espai destinat a la música folk catalana. A la vela del Madrid també se seguirà el mateix sistema amb actuacions musicals, i el club blanc hi ha portat una reproducció de la Cibeles.

Uns 4.000 socis del Barça es desplaçaran a València amb alguna de les ofertes del club. Uns 2.800 viatjaran en autocar, sortint de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. La resta, uns 1.200, hi aniran en tren. La gran majoria, però, arribaran a la capital del País Valencià pel seu compte amb cotxes particulars i autocars organitzats per les mateixes penyes blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)