Eurolliga

A peu canviat

Dos més. Tornen a l'acció Doellman i Claver, però cap pot tenir incidència positiva en l'esdevenir de l'equip

Tornar a l'acció després d'estar tres o quatre setmanes de baixa no és mai un negoci senzill, i haver-ho de fer amb bon peu en una competició en què la velocitat de pas és endimoniada voreja l'impossible.

Justin Doellman i Víctor Claver van reaparèixer ahir, recuperats de l'esquinç de turmell i de la intervenció quirúrgica d'escafoides, respectivament. Es comprèn que cap dels dos pogués tenir una incidència positiva en l'esdevenir de l'equip blaugrana.

Doellman, que no podrà jugar demà a Màlaga perquè no va ser ahir donat d'alta a l'ACB, va ser qui més minuts va jugar (13:26) de tots dos, si bé quan va entrar al partit s'albirava ja el descans. En blanc en la primera meitat, va jugar tant en el tercer com en l'últim quart, però mai va ser capaç de trobar un ritme mínim de joc. Se'l va veure lent en els desplaçaments defensius, sense presència en el rebot i ofensivament poc participatiu –va errar un triple alliberat, va haver de forçar una situació de mitja distància al final de possessió i va rebre un tap encarant Pleiss–. Quant a Claver, tot el seu temps de joc va ser en el segon quart. Va entrar per cobrir Micov quan aquest havia estat desplaçat a l'exterior, però ni amb ell ni amb Preldzic (ni amb Schilb) va ser-hi a temps. Estava atent, però responia tard. Sense reacció, no va poder ajudar en el rebot ni va ser efectiu en les ajudes.

Simptomàtic de com van anar les coses a l'Abdi Ipekçi, amb Doellman, Claver, Holmes i Vezenkov en l'equip, Bartzokas va acabar jugant amb Perperoglou de quatre.

DOELLMAN
Segon quart (22-19)
Valoració
0
Minuts
3:18
Tercer quart (22-13)
Punts
0
Triples
0/1
Rebots
1
Valoració
0
Minuts
4:14
Últim quart (17-16)
Punts
0
Tirs de 2p.
0/2
Assistències
1
Taps rebuts
1
Faltes rebudes
1
Valoració
-1
Minuts
5:54
CLAVER
Segon quart (22-19)
Punts
0
Tirs de camp
-
Tirs lliures
-
Rebots
0
Assistències
1
Pilotes perdudes
1
Faltes
2
Valoració
-2
Minuts
7:35

Tres partits en la primera setmana del 2017

Com que la 14a jornada de la Lliga Endesa coincideix amb la 15a de l'Eurolliga (29-30 de desembre), el partit que el Barça té programat contra el Tecnyconta Saragossa s'ha traslladat al dilluns 2 de gener (20 h). Així les coses, els blaugrana començaran el 2017 jugant tres partits en la primera setmana: el Saragossa el dilluns 2, a la pista del Brose el dijous 5 (20 h) i contra el Rio Natura el diumenge 8 al Palau. El marge de maniobra per moure el partit era mínim perquè s'havia de celebrar abans de l'última jornada de la primera volta de la lliga, el diumenge 15 de gener, una setmana en què el Barça rebrà l'Olympiacòs (20 h) el dijous dia 12.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)