FCBQ

El GEiEG aprofita l'alçada per seguir sumant

Copa Cat. fem.

S. FAMÍLIA 63 GEiEG 75

SAGRADA FAMÍLIA CLAROR:Camarasa (8), Ventosa (6), Seña (4), Caminal (6) i Jofresa (11) –cinc inicial–; Multiternos (2), Ferro (4), Cerro, Vilardaga (2), Gonzalo (10), Mollé (10). 4 triples: 1 Camarasa, Multiternos, Ferro, Ventosa. 27/41 en tirs lliures. 21 faltes. Eliminades: Vilardaga i Seña.GEiEG GVC GAESCO:Pairó (2), Comella (6), Jòdar (4), González (4), Ivorra (6) –cinc–; Gallegos (6), Bou (12), Moreno (16), Serra (10), Arias (6), Xargay (10). 2 triples: Jòdar, Comella. 16/24 tirs lliures. 31 faltes. Eliminades: Pairó i González.PARCIALS:10-12, 20-22, 21-29 i 12-12.COMENTARI:Triomf contra un rival amb molts menys centímetres i que va jugar amb cinc obertes tot el partit. Les de Joan Pau Torralba van insistir des del salt inicial en el joc interior, sense gaire encert en el primer quart. En el segon, divuit tirs lliures anotats en contra van mantenir el partit obert en el descans (30-34). En la represa, amb una defensa més tancada i un ritme més controlat, les grupistes van fer molt mal a dins. En el darrer període, tot i encaixar un 12-2 inicial (63-65), el GEiEG va reaccionar amb un 12-0 i va assegurar el triomf.