Eurolliga

El Barça guanya el Darussafaka i acaba la primera volta en progressió (81-77)

Eurolliga. Suma set victòries, les mateixes que l'Estrella Roja, que tanca la zona de ‘play-off' i l'Efes

El Barça Lassa ha tancat la primera volta de l'Eurolliga amb una victòria treballadíssima i gairebé agònica contra el Darussafaka (81-77), un equip molt combatiu que ha demostrat per què ha estat capaç de vèncer el Madrid, el CSKA i el Fenarbahçe, els tres màxims favorits. Els blaugrana han començat patint amb els triples dels turcs i, sobretot, amb el rebot i a la mitja part el Darussafaka tenia tants rebots ofensius com defensius el Barça (10). Amb tot els blaugrana estaven a dins del partit (35-40).

Amb el rebot ben tancat, els blaugrana han marxat de nou punts en el tercer quart (51-42) però tot seguit ha encaixat un parcial de 2-15 (53-57). S'ha anat a un final lluitat possessió a possessió i amb bons minuts de Tomic, Koponen i Renfroe en defensa s'ha arribat a un desenllaç en què ha calgut assegurar els tirs lliures. El Barça acaba la primera volta desè amb set victòries, les mateixes que el vuitè (Estrella Roja) i el novè(Efes) però amb sensacions millors que a principi de mes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)