FCBQ

El nivell físic del líder evita la sorpresa

Copa Catalunya femenina. Bon primer quart de les de Ventura en una pista difícil

GRAMENET 68 BENCRIADA 43

DRAFT GRAMENET:C. Garcia (5), Casanoves (11), A. Garcia (7), Dani (10) i Del Moral –cinc inicial–; De la Torre (2), Milla (4), Tatche, López (5), Tragualli (6), Pérezpaya (12). 1 triple: Dani. 27/42 en tirs lliures. 25 faltes.BENCRIADA:N. Trabal (2), Llagostera (6), H. Trabal (6), Thió (5), Corominola (7) –cinc inicial–; Gallegos, Ferreiro (2), Valera (10), Sarrinat (1), Duch (4). Cap triple. 13/23 en tirs lliures. 35 faltes personals. Eliminades: N. Trabal, Llagostera i Corominola.PARCIALS:17-16, 16-8, 21-7 i 14-12.COMENTARI:L'equip de Banyoles no va poder sorprendre el rival, tot i que va competir a Santa Coloma de Gramenet i fins i tot va brillar en un gran primer quart (17-16). El 8-2 de sortida contra un equip molt físic i amb interiors molt fortes va ser un avís per a un líder que, mitjançant la seva pressió asfixiant, a poc a poc va capgirar el partit (33-24 al descans). L'alta intensitat local i les pèrdues de pilota van passar factura a un Bencriada que va descentrar-se mentalment davant l'exigència física de les rivals, les errades fàcils sota cistella i les faltes personals que li van assenyalar en contra (35 en total).