FCBQ

La cistella es tanca per al Bisbal davant la zona rival

Copa Catalunya. El 20% en triples i les 21 pèrdues allunyen els locals del partit

bisbal 60 badalonès 79

SOL GIRONÈS BISBAL:Castillo (7), Mitjà (3), Nieto (13), Poch (2) Soler –cinc inicial–; Estruch, Vilà (8), Castelló (13), Oliva (4), Jacomet (8), Sansabrià (2). 8 triples: 2 Vilà i Castelló, 1 Castillo, Mitjà, Nieto, Jacomet. 6/12 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminat: Nieto.AE BADALONÈS:Riera (4), Mbodji (6), Balagué (20), Vicente (11), M. Fernández (17) –cinc inicial–; E. Fernández, Málaga (7), Valle (14), Moreno. 9 triples: 5 Balagué, 1 Riera, Valle, Vicente i M. Fernández. 20/34 en lliures. 13 faltes.PARCIALS:13-19, 14-15, 11-25 i 22-20.COMENTARI:El Bisbal no va tenir cap possibilitat contra un rival que al final del primer quart i després que es lesionessin dos jugadors va optar per una zona 2-3, que no va abandonar en tot el partit. L'èxit defensiu del Badalonès va ser clar davant el 8/37 en triples dels de Joan Ferrer, que van perdre 21 pilotes intentant accelerar el partit. A meitat del tercer quart i amb 33-43 al marcador, un 5-16 va decidir l'enfrontament.