FCBQ

Debut amb derrota en la segona fase

Copa Catalunya fem. (permanència). Les torderenques competeixen fins al final

sese 59 tordera 52

SESE:Santiago (20), Cuní (4), Vega (9), Altieri (7), Barceló (12) –cinc inicial–; Esquivies (4), Rueda, Ortí (3), Rodríguez (5), Rivera, Barrau (2) i Rosell (2). 5 triples: 1 Vega, Ortí, Altieri, Rodríguez i Barceló. 10/10 en tirs lliures. 14 faltes personals. Eliminada: Barceló.CEEB TORDERA:Magro (4), Espígol (12), Kane (5), Tití (16), J. Puig (7) –cinc inicial–; C. Puig (6), Brugués, Campi (2), Salvà. 2 triples: Tití i J. Puig. 4/8 en tirs lliures. 10 faltes.PARCIALS:10-21, 17-8, 17-13 i 15-10.COMENTARI:El CEEB Tordera va debutar en la segona fase de la competició amb derrota a Barcelona contra un clàssic com el SESE, rival directe ara en la classificació. Les torderenques, però, van protagonitzar un inici de partit extraordinari. Amb defensa en zona 2-3 tot el partit, les visitants van aprofitar el domini en el joc interior, amb una gran Espígol (10 punts en el primer quart), per escapar-se en el marcador després del primer període (10-21). Però les locals van reaccionar amb, ara sí, encert en el tir exterior, i alguns punts de contraatac (27-29 al descans). En la represa el SESE va ser superior, sobretot amb la seva pressió a tota la pista, que va incomodar molt el joc del Tordera. Males decisions al final i els triples del SESE van decidir la victòria a favor del conjunt local.