FCBQ

El Salt B supera les traves del Montgat

SALT B 71 MONTGAT 49

SALT B:Ballester (3), Macalou (6), Mateu (14), Portaló (3), Piqueras (6) –cinc inicial–; Ferragut (6), Capell (14), Carrera (8), Barnada (6) i Guardiola (5). 10 triples: 4 Capell, 2 Mateu, 1 Ballester, Portaló, Guardiola i Piqueras. 5/7 tirs lliures. 17 faltes.MONTGAT:Balletbó (17), Boham (7), González (2), Sánchez (4), Arenas (7) –cinc inicial–; A. González, Escamilla (6), Perera, Blanco (2) i Espiñeira (4). 3 triples: Boham, Balletbó i Arenas. 6/11 tirs lliures. 14 faltes.PARCIALS:19-11, 11-18, 19-8 i 22-12.COMENTARI:Victòria saltenca contra un rival que va causar problemes quan va defensar en zona. Els saltencs, que van veure com el Montgat els remuntava una diferència de 12 punts abans del descans, en la segona meitat es van tornar a escapar i amb un 11-0 en el minut 33 van sentenciar el matx.