Eurocopa

Amb determinació

Eurocopa. Victòries del València i l'Unicaja, que ofereixen la seva millor versió i accedeixen a les semifinals

Eren partits de no-retorn i el València i l'Unicaja se'ls van adjudicar en una mostra de solidesa, ja que els rivals i els condicionants no eren fàcils. Tots dos continuen el periple a l'Eurocopa, ara a semifinals. A l'horitzó, i encara ben viva, la possibilitat d'alçar un títol i assegurar-se un bitllet per a l'Eurolliga 2017/18.

Dels dos, el València era qui tenia el desempat a casa i, per tant, l'alè de la seva afició. Però l'havia d'afrontar sense Kravtsov ni Diot, i finalment Vives va forçar tot i l'esquinç de diumenge a Vitòria. Va estar 15:27 a la pista, per donar descans a Van Rossom, ahir superlatiu (17 punts, amb 7/11 tirs, i 3 assistències). Després d'un començament amb domini del Khimki, a poc a poc els taronja es van anar posant a to i la seva defensa va ennuegar l'atac rus. La distància es va obrir a partir del tercer quart: parcial de 20-2 i d'un 39-37 (21') a un 59-41 (26'). L'equip rus va intentar reaccionar, però sense encert ni clarividència. Sved va acabar amb 21 punts, però 6/19 en tirs. El València es trobarà en les semifinals el Hapoel Jerusalem.

L'Unicaja sorprèn

A Munic, el Bayern s'hi havia mostrat sòlid durant el torneig (7-1 fins ahir), però l'Unicaja va donar continuïtat a la bona feina del segon partit de la sèrie. Va col·lapsar la fluïdesa ofensiva alemanya i de seguida va adquirir avantatges controlant també el rebot. Ni el desencert en el triple (3/17 a mitja part) li pesava i va arribar en la recta final amb el camí ben encarat (60-69, a 3:04). Això sí, va haver de patir el que no està escrit i no va respirar fins que Nedovic va fer un tap amb 66-70 i pocs segons per al final. Els malaguenys se les hauran amb el Lokomotiv Kuban.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)