ACB

Bàsquet

Lliga Endesa

Duel de necessitats

Lliga Endesa. El Divina Joventut i el Barça Lassa s'enfronten a Badalona a la recerca d'un triomf que reforci les possibilitats d'assolir els propòsits respectius

El Divina Joventut i el FC Barcelona Lassa disputen avui (12.30 h, MD2 56) l'enfrontament amb més rivalitat del bàsquet del país, un partit molt important tant per als verd-i-negres com per als blaugrana.

Immersa en la lluita per no acabar la temporada amb un dels dos pitjors balanços, la Penya (7-16) necessita guanyar tants partits com sigui possible dels nou que li queden, independentment de la qualitat i la situació del rival de torn, perquè ahir el Rio Natura va derrotar el Madrid i el seu registre és ja de 7-17. L'equip badaloní, que acredita un 6-5 a l'Olímpic, ha competit molt bé aquesta temporada a casa, i la prova és que per exemple hi ha derrotat el València i l'Unicaja, a banda de vendre molt cara la desfeta contra el Baskonia (83-90) i el Madrid (78-71). Avui rep el Barça (15-7), que arriba a l'enfrontament després de perdre a Istanbul divendres. Per als blaugrana, que han perdut més partits (6) que no pas n'han guanyat (5) lluny del Palau Blaugrana, el triomf és necessari per no perdre el fil dels llocs capdavanters i, més enllà del resultat, per reforçar el precari estat d'ànim de l'equip. Tornarà Juan Carlos Navarro.

Homenatge als primers campions

Abans que comenci el matx (12.15 h), la Penya retrà homenatge a l'equip campió de lliga de la temporada 1966/67, un acte commemoratiu del 50è aniversari de la consecució del primer títol de lliga del club. L'entitat ha convidat els jugadors Josep Lluís Cortés, Francesc Buscató, Guifré Gol, Joan Fa, Amador Rojas, Narcís Margall, Josep M. Oleart i Ramon Moliné. Així mateix, en l'acte hi haurà familiars molt propers d'Alfonso Martínez, Enric Margall, Eduard Kucharski (entrenador), Joan Walter (president), Daniel Fernàndez (directiu) i Joan Jou (delegat).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)