FCBQ

Remuntada sense premi del Sant Narcís

Copa Catalunya. L'altíssim ritme inicial del Sant Cugat (20-8) ofega els gironins

ST. CUGAT 79 ST. NARCÍS 76

SANT CUGAT:Costa (7), Cosials (13), Bas (6), Reyes (10), Soler (9) –cinc inicial–; Fernández (2), Llansó (2), Sanahuja (19), Garcia, Antonio (10), Riera (2). 5 triples: 2 Reyes i Sanahuja, 1 Soler. 16/26 en tirs lliures. 23 faltes. Eliminat: Cosials.SANT NARCÍS:Valerín (4), Coll (4), Pujolràs (10), Valeron (8) i Juscafresa (18) –cinc inicial–; De Pedro (11), Pons (3), Paulí (4), Ballell (10), Barrasa (2), Boadella, Carpintero (2). 5 triples: 2 Juscafresa, 1 Valeron, Pons i De Pedro. 14/18 en tirs lliures. 24 faltes.PARCIALS:20-8, 21-21, 19-22 i 19-25.

El Sant Narcís va quedar superat a una de les pistes més difícils per un Sant Cugat que va sortir amb cinquena marxa i un ritme altíssim. L'excel·lent defensa individual dels locals va deixar fora del partit els de Moncanut els primers 13 minuts. Amb la pressió va arribar la reacció, d'empat en el segon quart i van reduir avantatge al descans (42-30). A la represa els gironins es van ficar dins el partit i van quedar a 5 punts quan faltava 1 minut i mig per al final. Dues situacions desfavorables no van permetre culminar la remuntada.