FCBQ

El GEiEG B perd estrepitosament a Sabadell

CN SABADELL 65 GEIEG B 39

CN SABADELL:Alguero, Woods (28), Camps, Coll (2), Prunera (6) –cinc inicial–; Mayor (6), Filba (7), Seguí (4), Sans (8) i Jara (4). 4 triples: 2 Mayor i Prunera. 22/31 tirs lliures. 23 faltes.GEIEG B:Ripoll (2), López (10), Oliveras, Ruíz (3), S. Juanola (3) –cinc inicial–; Bataller (8), Bartolí (3), Sargatal (9), E. Juanola i Arderiu (1). 5 triples: 2 López, Bataller i 1 Bartolí. 14/24 tirs lliures. 28 faltes. Eliminada: Sargatal.PARCIALS:10-13, 22-8, 18-2 i 15-16.COMENTARI:Hi va haver una dura derrota gironina a la pista del CN Sabadell. El conjunt local, després de deu minuts de defensa individual, va sortir al segon període amb una defensa en zona que el GEiEG no va saber atacar en cap moment. Les jugadores de Màrius Mora, que només van ser capaces de fer 10 punts entre el segon i el tercer període, van intentar tornar-se a ficar dins el partit en l'últim quart, però l'avantatge ja va ser massa ampli per poder-ho fer.