Més bàsquet

Rècord d'equips en el Globasket

Bàsquet. N'hi haurà més de cent de 22 països diferents en una edició que arrenca avui i durarà fins al 13 d'abril a Blanes i Lloret de Mar

El Globasket inicia avui la segona edició d'un torneig que aquest any ha fet un salt espectacular. El cartell inclou 106 equips, en categories infantil i mini (masculina i femenina), de 22 països diferents, fet que suposa triplicar la xifra de participants de l'any passat. No només consta d'equips d'arreu d'Europa, sinó que també n'hi haurà del continent africà (Egipte i Marroc) i l'americà (Argentina). “Estem treballant des del juliol de l'any passat per poder organitzar aquest esdeveniment”, destaca el promotor, Josep Ramon. La cita, que es disputarà fins al dijous 13 d'abril a Blanes i Lloret de Mar, reunirà més de 2.000 persones, entre jugadors, tècnics i familiars, en territori selvatà.

Conferències

En paral·lel, i durant els dies de competició, s'han programat una sèrie de clinics i conferències. Entre ells, dels dos ambaixadors del Globasket –Pau Ribas (Barça Lassa) i Leo Rodríguez (Spar Citylift)–; de la directora del programa One Team de l'Eurolliga, Abigail Martin, i dels responsables tècnics de l'Escola Bàsquet Girona Marc Gasol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)