Més bàsquet

Tret de sortida al nou MIC Basketball

Bàsquet. Començarà aquesta tarda a la demarcació de Girona amb 59 equips repartits en quatre categories

Lluny encara de la magnitud del de futbol, però amb la idea de consolidar-lo de mica en mica, el MIC Basketball aixecarà avui el teló de la seva primera edició. Seran quatre dies de torneig –fins diumenge– en què participaran 59 equips repartits en les categories cadet i infantil, masculina i femenina. S'havia meditat incloure-hi la preinfantil, però finalment s'ha descartat. El cartell d'enguany és majoritàriament català, però també hi ha representants d'altres països europeus –per exemple, el Kortrijk belga, el Carnide Club portuguès i el Fenerbahçe turc– i dos d'americans: l'Scios Celtics nord-americà i el Conade Basketball Academy de Mèxic. En l'última setmana, el Barça, favorit indiscutible en cadet masculí, va renunciar a la competició per falta d'efectius –té quatre jugadors a la selecció espanyola– i el seu lloc l'ha ocupat el Betis.

Les seus

Com és habitual en el MIC, la idea és que el torneig es reparteixi arreu de les comarques gironines. En total, hi ha onze pavellons: a Lloret de Mar, Santa Cristina d'Aro, Sant Antoni de Calonge, Sils, Maçanet de la Selva, Caldes de Malavella, Palamós, Vilobí d'Onyar, Vidreres, Palamós i Cassà de la Selva.

Les finals es concentraran diumenge. Palamós serà l'escenari de les dues cadets –estan fixades per les 10.30 i les 12 h– i la infantil masculina es jugarà a Vidreres (10.30 h). La infantil femenina es disputarà a Santa Cristina d'Aro (10.30 h).

*MASCULÍ
Cadet (16):
Joventut de Badalona, Kortrijk (Bèlgica), CD Internacional (País Basc), Vedruna Palamós, Betis, Conade Basketball Academy (Mèxic), Bomba Basket (Aragó), Bisbal, Scios Celtics (Estats Units), CD Onil (Alacant), Mataró, Athletic Silenc, Jahn Freising (Alemanya), EBG Marc Gasol, CESET i FD Cassanenc.
Infantil (19):
Scios Celtics (Estats Units), San Jorge (Madrid), Cerdanyola, Vedruna Palamós, Ointxe (País Basc), Teulada (Alacant), Sant Cugat, CEB Girona, Gran Canària, UE d'Horta, Bisbal, Esparreguera, Betis, Cantaires, Sant Feliu, Cornellà, Bomba Basket (Aragó), Torroella i CE Palamós.
*FEMENÍ
Cadet (12):
Carnide Clube (Portugal), Ointxe (País Basc), Torroella, Caldes de Malavella, Femení Sant Adrià, Bisbal, Athletic Silenc, Sant Feliu, Kortrijk (Bèlgica), Grifeu, Nou Caulès i Fornells.
Infantil (12):
Femení Sant Adrià, Bisbal, Bescanó, Salle Palamós, Barça-CBS, Cervera, Bisbal 2, Vilobí d'Onyar, Fenerbahçe (Turquia), Ointxe (País Basc), Palamós i Nou Caulès.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)