FCBQ

Al campionat d'Espanya

Campionat Catalunya cadet femení. Triomf de les gironines, que avui es disputen el títol català amb el Femení Sant Adrià

geieg UNI 72 almeda 60

CITYLIFT GEiEG UNI GIRONA:Ibáñez (4), Gómez (5), Casals, Moya (15) i Cissé (8) –cinc inicial–; Baus (3), Barbesa, Soler (30), Quer (2), Guillamet, Marine i Condom (5). 1 triple: Baus. 15/29 en tirs lliures. 21 faltes personals. Eliminada: Cissé.BASKET ALMEDA:Sánchez (10), almasque (4), Garcia (7), Albanell, Santiago (4) –cinc inicial–; Varona (3), Caballero (4), Bermejo (13), Vílchez i Soriano (15). 3 triples: Garcia, Bermejo i Soriano. 13/18 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminada: Albanell.PARCIALS:19-7, 17-13, 18-20 i 18-20.COMENTARI:Avui a les dotze del migdia el Citylift GEiEG Uni Girona es juga el títol del campionat de Catalunya cadet després de derrotar amb suficiència el Basket Almeda ahir al pavelló del Morell a semifinals. Amb aquesta victòria l'equip dirigit per Dalmau Puig ja té a la butxaca un altre any la classificació per disputar el campionat d'Espanya de la categoria, que es jugarà a Huelva del 21 al 27 de maig. Les grupistes van protagonitzar una gran sortida de partit (19-7), la qual cosa els va permetre controlar el joc i el marcador en tot moment, sense patir per aconseguir al final el triomf. Fatou Cissé, que quan acabi avui la final viatjarà a Lugo per disputar el campionat d'Espanya júnior, va marcar diferències sota cistella atrapant setze rebots.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)