ACB

Regal a Montañez

Lliga Endesa. L'ICL Manresa ofereix una victòria en la pròrroga al capità el dia del seu comiat al Nou Congost i impedeix que el Tecnyconta se salvi

En una temporada tan minsa d'alegries, ja tocava un dia rodó al Bages. El triomf no serveix de res en la classificació –el descens fa dies que es va consumar–, però sí que deixa un pòsit no tan agre a un curs per oblidar. I també va arrodonir l'adeu de Montañez, que va jugar ahir l'últim partit al Nou Congost com a professional i que, al final del matx, va rebre un homenatge ple d'emotivitat.

Nervis i orgull

D'entrada, tot va sortir-li rodó, a l'equip. Traient suc als nervis del rival –quatre pilotes perdudes i 0/3 en tirs en quatre minuts–, va distanciar-se amb certa facilitat (17-2, 5'). Sense clarividència ni control del rebot a cap cèrcol, els aragonesos es veien incapaços de donar rèplica i la irrupció de Gecevicius va sostenir-los, amb encert de l'arc. Un dels pecats de l'ICL és la seva falta de continuïtat i, quan va tenir un moment d'indecisió en el segon parcial, ho va pagar (36-33, 18'). Que a la mitja part no s'hagués girat la truita va ser gràcies a Pere Tomàs, a tot arreu.

Als del Bages, els problemes se'ls van accentuar a la tornada dels vestidors. A poc a poc, el Tecnyconta va anar ajustant la defensa, controlant el rebot i les pèrdues, i va trobar en Norel un filó a la zona per agafar el comandament. Tot i estar encallat i fer l'efecte que perdia el fil (57-69, 35'), l'ICL va persistir i va trobar la col·laboració de Jelovac per forçar la pròrroga. Després de fer el 78-81 a 3,8 segons, es va guanyar una tècnica per encarar-se al públic i l'equip en va extreure tres punts, un tir lliure i un tir al límit de Machado. I, en el temps afegit, els locals van estar millor, amb Aranitovic excels (21 punts entre l'últim quart i la pròrroga).

Gràcies al club, a l'afició, pel suport que ens heu donat i als jugadors, per brindar-me aquesta última victòria
Román Montañez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)