ACB

Sakho, al Mega Leks

Lliga Endesa. El pivot congolès, amb protagonisme en els últims partits a l'ICL Manresa, jugarà la temporada vinent a l'equip serbi

El pas de Jordan Sakho per l'ICL Manresa haurà estat fugaç. El pivot congolès (2,09 m, 1997) va arribar l'estiu passat al Bages procedent del Torrelodones madrileny. Gairebé tot el curs ha estat al vinculat (Martorell, EBA), si bé en els últims partits ha disposat d'un cert protagonisme, afavorit per la baixa de Xavi Rey, i ha pogut exhibir les seves grans condicions físiques. En total, ha disputat 8 partits en la Lliga Endesa, amb 2,5 punts i 2,4 rebots en quasi 9 minuts de mitjana. Sakho, però, no seguirà la seva progressió a Manresa perquè té un acord tancat amb el Mega Leks serbi, sisè en l'última lliga adriàtica. Això sí, haurà de compensar l'ICL, ja que el pivot hi té contracte en vigor.

I els altres

L'adeu de Sakho arriba només uns dies després que Ahmed Khalaf (1999), un dels joves amb més futur del club, renovés per cinc anys, fins al 2022.

Quant a la plantilla del primer equip, i en espera de si l'ICL es manté als despatxos o baixa de categoria, tenen contracte Pere Tomàs, Lluís Costa, Miquel Salvó (cedit a l'Oviedo aquest curs), Guillem Jou i Petar Aranitovic, aquest últim fins al 2019. A Romaric Belemene li queda un any de la cessió pactada amb l'Unicaja i el club disposa d'una opció per prorrogar una temporada més a Cakarun.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)