FCBQ

Hi haurà tercer partit a Banyoles

Copa Catalunya femenina (perman.). Un parcial en contra de 19-6 en l'últim quart, amb encert local en el triple, decideix el partit

sese 68 bencriada 61

SESE:Santiago (3), Cuní (11), Vega (13), Rueda (10), Barceló (9) –c. i.–; Altieri, Ribera (12), Barral, Rosell. 9 triples: 3 Rueda, 3 Vega, 1 Santiago, Cuní i Barceló. 17/23 t. ll. 20 faltes. Eliminada: Barceló.BENCRIADA:N. Trabal (9), Cantero (8), H. Trabal (13), Compte (5) i Duch (8) –c. i.–; Llagostera (2), Ferreiro (12), Valera, Thió (4), Ferrinat, González. 7 triples: 4 Ferreiro, 1 H. Trabal, Compte, Duch. 10/17 t.ll. 23 faltes. Elim.: Cantero i Duch.PARCIALS:12-14, 19-13, 12-17 i 25-17.

Hi haurà tercer partit. El Bencriada no va poder resoldre la permanència en un partit igualat fins l'últim quart. Les de Ventura van afrontar gairebé tota la primera meitat en individual. I és que les banyolines volien controlar la línia exterior rival, que va acabar amb nou triples. Amb 31-27, les visitants van afrontar la segona meitat amb més minuts de zona i van aconseguir avantatges de cinc punts. En l'últim quart, un 0-6 en dos minuts va situar un interessant 43-49. A partir d'aquí, un parcial de 19-6 (62-55) en cinc minuts, amb deu tirs lliures i encert en els triples de les locals, va decidir.