ACB

El València, a impedir un doblet del Madrid

Lliga Endesa. Els blancs, que són els grans favorits, podrien encadenar per primer cop en l’ACB tres anys seguits guanyant lliga i copa

El Madrid i el València obren aquest vespre (20.30 h, #0) una final que es preveu apassionant en una sèrie al millor de cinc partits. El xou s’iniciarà al WiZink Center de Madrid, on ja hi ha el cartell de “no hi ha entrades”. Els blancs podrien ser el primer equip que encadena tres anys seguits guanyant la lliga i la copa. I és el que intentarà impedir el València. L’equip de Pedro Martínez no té cap pressió, després d’haver assolit l’objectiu de la temporada, que era participar en l’Eurolliga la temporada vinent, i haver-se plantat a les tres finals de les tres competicions –copa, Eurocopa i ACB–. Per als valencians l’únic dubte serà saber en quin estat físic arriba Guillem Vives després de la lesió que es va fer a semifinals que li va impedir jugar algun partit i que va obligar que el francès Diot hagués de jugar molts minuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)