ACB

bàsquet

barça

Renfroe i Munford, els primers comiats

Bàsquet. L’operació sortida continua al Barça, on s’espera que els pròxims a haver de marxar siguin Oleson, Perperoglou i Doellman

Després de la destitució de Bartzokas el Barça continua l’operació sortida. El club blaugrana va anunciar ahir l’adeu d’Alex Renfroe i de Xavier Munford, dos jugadors que havien arribat a mitja temporada. Cap dels dos casos ha estat sorpresa. També esperats són els comiats d’Oleson, Perperoglou i Doellman, que seran els pròxims a fer les maletes lluny del Palau.

Saras, campió avui?

L’actualitat del Barça també passa avui per Kaunas. El Zalgiris es pot proclamar campió de la lliga lituana si supera en el cinquè partit de la sèrie al millor de set el Lietkabelis. Ara mateix la sèrie es troba 3-1. Jasikevicius podria anunciar la seva marxa al Barça si finalment accepta les condicions que li han ofert. Ahir mitjans lituans situaven l’oferta del Zalgiris en 400.000 euros perquè el tècnic no marxi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)