FEB

bàsquet

joventut

La Penya vol plaça a EBA

EBA. El club verd-i-negre aspira a tenir un Joventut B a la quarta categoria estatal per treballar amb els joves que surten del júnior

El 3 de juliol que ve el Joventut demanarà oficialment a la Federació Espanyola (FEB) una plaça per poder jugar la temporada vinent a EBA. La vinculació amb el Prat a la LEB Or té pocs números que continuï i, pel nivell que tenen els júniors, des de l’entitat verd-i-negra es veu de bon ull tenir un equip a la quarta categoria estatal per treballar amb els joves. Fins ara també tenia l’Arenys de vinculat a EBA, però si fos així no caldria desplaçar cap jugador i entrenarien al Palau Olímpic.

La demanda, però, serà complicat que es pugui portar a terme per una qüestió del número de places vacants. Inicialment, hi havia cinc places lliures: 4 dels equips que han baixat i la del Martorell que ha pujat a LEB Plata. Aquestes les ocuparien l’Hospitalet i el Tarragona, que han baixat a EBA –si no els donen plaça a LEB Plata– i els tres primers del rànquing dels que venen de copa Catalunya: Boet Mataró, Companyia de Maria de Saragossa i Aracena Sant Josep. Queden en reserva i en aquest ordre el Vic, el Roser i l’Inca. A partir d’aquí, caldrà veure si queda alguna vacant en cas que algú no pagui la inscripció, cosa complicada. Si fos així i el Vic, el Roser i l’Inca hi renuncien, llavors entren en joc les sol·licituds externes on hi hauria el Joventut. El que és intocable és la configuració del grup C, amb dos grups de 14 equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)