Eurocopa

bàsquet

eurocopa

L’Spar Citylift Girona completa la inscripció

Eurocopa. L’Uni confirma la seva presència amb el pagament dels drets i tornarà a competir en la segona lluita continental

L’Spar Citylift Girona va completar aquest dimarts la seva inscripció a la propera edició de l’Eurocopa, on ja s’havia inscrit la setmana passada, fent efectiu el pagament dels drets per competir-hi –el termini s’acabava demà–.

Després d’assegurar els principals suports institucionals i de patrocini del club –fonamentalment, la confirmació per part del Citylift dijous passat de la seva continuïtat en el projecte–, l’Uni Girona jugarà aquesta propera temporada per segona vegada consecutiva la segona competició continental, fent efectiu el tercer any a Europa després de la seva participació en l’Eurolliga 2015/16. La temporada passada, l’equip va arribar a l’eliminatòria del top 8, on va caure eliminat després de perdre només un partit, l’últim, en tota la competició. “És una gran motivació tornar a jugar l’Eurocopa, i hi anirem amb moltes ganes. Intentarem fer un bon paper i portar el nom de Girona arreu d’Europa”, deia el tècnic Èric Surís.

La setmana vinent la FIBA té previst fer públics tots els equips que hi prendran part i que seran en el sorteig que es farà a Munic el 4 de juliol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)