FEB

L’ICL Manresa presenta Aleix Duran

LEB Or. L’equip bagenc començarà la pretemporada el dilluns 21 d’agost

Aleix Duran (1977) va parlar ahir per primera vegada com a màxim responsable tècnic de l’ICL Manresa, càrrec que, si tot va bé, ocuparà les dues pròximes temporades. El tècnic de Terrassa, va revelar que havia acceptat la proposta “amb una barreja de sentiments que anaven de la il·lusió a la responsabilitat” i va mostrar la seva mentalitat afirmant: “La lliga LEB no ha de ser cap purgatori, sinó que ho hem de veure com la millor lliga en la qual ara podem estar.” Agraït –“els qui prenen les decisions han de pensar que estàs preparat, per arribar als llocs”–, Duran va dir: “La seguretat per fer la feina me la donen els dotze anys que fa que sóc aquí. Hem de treballar amb autoestima i amb humilitat.”

L’ICL, que té previst començar la pretemporada el dilluns 21 d’agost, té confirmats per a la primera plantilla Guillem Jou, Lluís Costa, Jordan Sakho i els fitxats Jordi Trias, Noah Allen i Jokubas Gintvainis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)