FEB

L’organigrama formatiu, definit

LEB Or. Alfred Julbe continuarà al capdavant del Barça B, però no del júnior

El FC Barcelona Lassa va fer públics ahir els responsables tècnics dels equips de la base per a la temporada 2017/18 i el canvi més significatiu respecte a l’anterior és el fet que Alfred Julbe deixa de compaginar l’equip B amb el júnior.

Així, Julbe dirigirà el Barça B (LEB Or) assistit només per Jaume Comas –en l’anterior també hi havia Jaka Lakovic, ara nou assistent de Carles Duran al RETAbet Bilbao de la Lliga Endesa. L’equip júnior l’entrenarà Marc Calderón, amb Lubos Barton com a tècnic assistent. El cadet A, que la temporada passada dirigia Calderón, el portarà Xavier Monferrer amb Ferran Anguera d’ajudant, mentre que el B l’entrenarà Bernat Aran, que torna al club, amb Carlos Marín d’assistent. Finalment, l’equip A de l’infantil el dirigirà Carles Flores amb Oriol Barrera al costat, mentre que l’infantil B tindrà Manel Muñiz de primer i Laura Blanco d’assistent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)