FEB

El primer Avenida-Spar, el 28 de setembre

Bàsquet. Supercopa. S’endarrereix 24 hores el partit que posarà en joc el primer títol FEB de la temporada, que es jugarà a Salamanca, una decisió que permetrà preparar-lo de manera més racional i estalviar despeses

L’Spar Citylift Girona disputarà el primer partit de competició FEB 2017/18 el 28 de setembre a Salamanca, amb la supercopa en joc. El matx, que es jugarà a 2/4 de 9 del vespre, s’ha endarrerit a petició dels clubs i amb l’acord de Teledeporte.

El canvi de data és molt positiu en termes econòmics per al conjunt gironí. L’estada a Salamanca ja la paga l’Avenida –ho estipula la normativa–, però quan el partit estava programat per al 27 l’Uni tenia el dubte de si valia la pena tornar el 28 a Girona per ser el 29 a Madrid en la presentació de la lliga o bé anar de Salamanca a Madrid, que semblava més racional. En aquest cas, però, hauria hagut de pagar les despeses d’un dia més fora de Girona.

Ara l’Uni marxarà cap a Salamanca dimecres 27, anirà directament a Madrid divendres 29 i hi jugarà diumenge –jornada d’obertura amb tots els partits en una mateixa ciutat– contra el Bembibre. La FEB paga dos dies d’allotjament a Madrid.

A més –i no és un punt menyspreable en una pretemporada curta com la de l’Spar– l’equip tindrà un dia més d’entrenaments per preparar el debut en competició i un dia més de descans entre la previsible final de la Lliga Catalana (24 de setembre, a Reus, si abans ha eliminat el Sant Adrià) i la supercopa. A més, seran 24 hores més de coll per disposar de Keisha Hampton, que acaba la fase regular de la WNBA el 3 de setembre. La mala notícia és, però, que les Chicago Sky s’han refet (8-4 en els 12 últims partits i 10-16 en total) i ara mateix ocupen l’última plaça que dona dret a jugar play-off.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)