ACB

Pretemporada de quatre partits

Lliga Endesa. El Divina Joventut, que farà una estada a Galícia, concreta la preparació

El Divina Joventut, que treballa a l’Olímpic des de dilluns passat, té definida la pretemporada d’enguany, preparació que comptarà amb només quatre partits perquè d’aquí a un mes (19 de setembre) l’equip jugarà el primer matx oficial, contra el Tbilisi, en l’anada de la primera eliminatòria prèvia de la Champions.

Així doncs, els dos primers partits de l’equip de Diego Ocampo estan programats el segon cap de setmana de setembre, en la 33a edició del torneig de Sant Julià, el divendres dia 8 (20 h) contra el MoraBanc Andorra (i que servirà com a semifinal de la Lliga Catalana) i el diumenge 10 contra l’UCAM Múrcia. La setmana següent, la Penya farà una estada a Galícia que acabarà jugant contra el San Pablo Burgos (15/09) i, l’endemà dissabte i tres dies abans d’enfrontar-se amb el Dinamo Tbilisi, o bé contra el RETAbet Bilbao o bé el Monbus Obradoiro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)