Europeu

Dia de rotacions contra l’amfitrió

La ventafocs. La selecció espanyola aprofitarà per fer proves i donar descans als pilars de l’equip contra una Romania que fa 30 anys que no jugava un europeu i no sap el que és guanyar

La selecció espanyola té aquesta tarda (19.30 h, Cuatro) el tercer partit de la fase de grups, en què s’enfrontarà amb l’amfitrió, Romania. La diferència entre les dues seleccions és galàctica, i això converteix el partit pràcticament en un banc de proves i, sobretot, de rotació per als pilars de l’equip. El tècnic Sergio Scariolo ha de reservar els seus referents per a batalles més exigents. Romania arriba a la cita amb el bitllet gràcies al fet de ser organitzadora, perquè en el preeuropeu d’Eslovènia només va aconseguir una victòria en vuit partits. El rival d’Espanya, que no ha guanyat cap partit, fa 30 anys que no participava en un europeu, té un equip mediocre en què hi ha, per exemple, el pivot del Prat (LEB Or) Emanuel Cate. De la plantilla de Romania només hi ha dos jugadors que juguin fora del país. A banda de Cate, també hi ha Vlad Moldoveanu, que ho juga a Turquia al modest Buyukcekmece.

Sheraphin i Heurtel

Un dels rivals per a les medalles, França, continua creixent. Ahir va abusar d’Islàndia amb els blaugrana Sheraphin (14 punts i 7/9 de dos) i Heurtel (9 punts, 6 rebots i 6 assistències) brillants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)