FCBQ

Debut de l’Escala a casa amb derrota

1a catalana

l’escala 67 garrotxa 74

L’ESCALA:Esponella (2), Martí (2), Soler (9), Usan (3), Alonso (8) –cinc inicial–; Quintana (14), Cantenys (13), Martini (14), Castellanos (2), Parella, Mitjanes. 8 triples: 4 Martini, 2 Quintana i 1 Usan i Cantenys. 9/19 en tirs lliures. 22 faltes personals.SANTJOANENC GARROTXA:Burgués (11), González (11), Ortiz, Garriga, Mora (4) –cinc inicial–; Godoy (15), J. Mora (19), Besga (5), Grabulosa (10). 3 triples: 2 Mora, 1 Besga. 15/30 en tirs lliures. 22 faltes personals.PARCIALS:18-15, 13-14, 12-18 i 23-27.COMENTARI:L’Escala va debutar dissabte a la categoria de primera catalana, a casa, amb una derrota en el partit contra el Santjoanenc Garrotxa. El matx va ser força igualat durant els quaranta minuts, sobretot en els dos primers quarts (31-29 en el descans). En la represa els visitants van començar a marcar distàncies i mínimes diferències, gràcies a la seva bona i intensa defensa. Amb 43-47 i només el darrer quart per endavant, els locals no van poder donar rèplica als arguments del conjunt garrotxí, tot i el seu encert en el triple (8). Al final, el mal percentatge en els tirs lliures del Santjoanenc no va evitar que s’emportessin el primer triomf de la temporada, i a domicili.