FCBQ

Estavellades tot el partit

Copa Catalunya femenina. Després d’un primer quart erràtic dels dos equips, les banyolines surten mentalment del matx

draft gram. 68 bencriada 35

BÀSQUET DRAFT GRAMENET A:De la Torre (23), C. Garcia (3), Davi (9), López (3), Meca (4) –cinc inicial–; Trawally, Pérezpaya (6), E. Garcia (2), Oviedo (5), Gómez (12) i Pintor. 6 triples: 4 De la Torre, 2 Gómez. 22/38 en tirs lliures. 20 faltes.BENCRIADA:N. Trabal (12), Thió (6), Serra, Duch i Gallegos (2) –cinc inicial–; Ferreiro, Valera (2), Compte (4), Moreno (7). Cap triple. 5/13 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminada: Duch.PARCIALS:8-6, 28-15, 16-8 i 16-6.COMENTARI:derrota contundent d’un Bencriada fora totalment de partit, que no va tenir la concentració adequada en cap moment. Després d’un primer quart amb molts errors i mals percentatges per part dels dos equips –empat a 2 després de set minuts de partit–, les banyolines van desaparèixer a partir del segon període. Les de Sandra Ventura es van quedar mentalment al vestidor, mentre el Draft Gramenet, intens i agressiu, trencava amb duresa el marcador (36-21 en el descans). La defensa individual a tota la pista local, amb moltes mans, va provocar pèrdues i errors en un Bencriada que va propiciar moltes cistelles fàcils i ràpides al rival. Després de la represa, el conjunt banyolí va intentar una pressió que tampoc va poder canviar la dinàmica i el partit ja no va tenir història en el tercer i el darrer quart.