FCBQ

Sense possibilitats

Copa Catalunya femenina. Malgrat la bona sortida de les banyolines, l’Hospitalet venç i demostra la seva superioritat

BENCRIADA 66 L’HOSPITALET 84

BENCRIADA BANYOLES:Ferreiro (11), Thió (7), Duch (9), Moreno (11), Gallegos (10) –cinc inicial–; Valera, H. Trabal (13), Serra (5) i Sala. 6 triples: 3 Ferreiro, 2 H. Trabal i Duch. 14/17 tirs lliures. 19 faltes.L’HOSPITALET:De Solà (4), Parera (11), Mora (8), Bargalla (11), Alonso (14) –cinc inicial–; Illa (2), Portella (23), Fuentes (4), Dutrell (2) i Sánchez (4). 7 triples: 5 Portella, 1 Mora i Alonso. 19/26 tirs lliures. 21 faltes.PARCIALS:14-25, 32-46, 50-66 i 66-84.

L’Hospitalet va mostrar-se a la pista del Bencriada com un dels rivals més complicats de la categoria. Les banyolines, que a diferència de la jornada anterior van sortir molt intenses i concentrades, només van aguantar els primers cinc minuts (9-10), i al final del primer període ja es van veure 11 punts per sota. I és que l’Hospitalet va exhibir intensitat i duresa durant els 40 minuts de partit, amb una constància a la qual les jugadores de Sandra Ventura, castigades per diverses baixes, no van poder respondre.

L’encert tampoc va acompanyar el conjunt banyolí, que va desaprofitar moltes cistelles fàcils i que tampoc va ser efectiu des de la línia de tres.

Els 14 punts que separaven els dos equips en el descans van ser un escull massa gran, i encara més davant d’un rival que no oferia cap concessió. A la segona meitat, tot i la lleugera millora local, les diferències es van ampliar mínimament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)