FCBQ

Arrosseguen una mala sortida

Copa Catalunya fem. La intensitat i duresa local van passar per sobre de les banyolines

igualada 76 bencriada 56

IGUALADA:Soler (4), Lamolla (10), Jané (8), Ametller (18), Carrasco (19) –cinc inicial–; Carner (12), Figueras (2), Roda (4), Fernández. 5 triples: 3 Carrasco, 2 Lamolla. 26/41 en tirs lliures. 20 faltes personals. Eliminada: Jané.BENCRIADA:Gallegos (12), Valera (2), Thió, H. Trabal (11) i N. Trabal –cinc inicial–; Ferreiro (2), Moreno (5), Serra (2), Duch (23), Compte. 5 triples: 3 Duch, 2 Gallegos. 12/20 en tirs lliures. 29 faltes personals. Eliminada: H. Trabal.PARCIALS:24-12, 18-18, 19-16 i 15-10.COMENTARI:Quarta derrota del Bencriada, en aquest cas a Igualada, on va protagonitzar una mala sortida de partit. Les locals van mostrar des del salt inicial molta més agressivitat, duresa i velocitat en les transicions, que els va permetre cistelles ràpides i fàcils. El 24-12 de primer quart ja va ser una motxilla massa grossa per a les banyolines, ahir toves. Amb defenses alternatives, les visitants van intentar ficar-se al partit, però la diferència en les faltes personals tampoc els va permetre apropar-se al marcador amb garanties. En el darrer quart, el conjunt de Sandra Ventura va arribar a posar-se a nou punts quan faltaven set minuts pel final, però les males decisions davant l’agressivitat local no van possibilitar cap remuntada.