Eurocopa

La solitud de Queralt Casas

Eurocopa. En el seu retorn a Fontajau, l’escorta de Bescanó és la jugadora que hi posa la cara enmig de la mediocritat general del Landes

Desassistida, en molts moments sola i frustrada. No va ser el retorn a Fontajau que somiava Queralt Casas, pràcticament l’única jugadora del Landes que va donar la cara, que va tardar més minuts a abaixar els braços fins que, resignada a mirar al seu voltant sense trobar Dumerc ni ningú més, es va acabar rendint.

Queralt Casas no va jugar de base, però gairebé és l’únic que li hauria faltat. Es va trobar cara a cara amb una vella coneguda –Rosó Buch, també del 1992 i companya seva en molts estius– i va poder comprovar com les gasta Magali Mendy, una jugadora tan activa, persistent i vertical com ella que ahir, en un entorn col·lectiu més favorable que el de la bescanonina, va tornar a enamorar.

Va jugar més minuts que cap altra companya, (més de 34), va tirar (13 de 2 i 5 tirs lliures), anotar (12), rebotejar (6), passar (3 assistències) i forçar més faltes (4) que ningú del seu equip. Del 25 de valoració global del Landes, 13 són seus. Ningú més es va ni acostar a 10. I, sobretot, va ser la jugadora amb millor actitud del Landes.

Com a mínim va tenir el premi de poder anar a sopar amb la seva família –pares, germà i avis– abans de marxar aquest matí cap a Mont-de-Marsan.

No teníem Dumerc, però no es pot perdre com hem perdut. Hem començat perdent, però no es pot abaixar els braços
Pots fallar, però com a mínim has de lluitar, posar-hi el cor. Jo jugava a casa i soc la primera que he d’estar concentrada
Com a mínim hem de defensar. Si no ho fas, vas encaixant però com a mínim no arribem i tirem de tres, si no tenim el dia. Juguem una mica
Hauríem perdut de 20, però no de 30. Veies les cares i és clar que l’esperit fallava des del minut 1
Queralt Casas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)