Eurolliga

De més a menys tot i una reacció final (78-74)

Eurolliga. El Barça Lassa perd el seu quart partit en set dies malgrat que en el segon període s’ha arribat a avançar 23-37 (16’)

Quarta derrota en set dies del FC Barcelona Lassa, aquesta nit a la pista de l’AX Milà (78-74) en un enfrontament en el que l’equip de Sito Alonso ha anat de més a menys fins a acabar sense respostes malgrat situar-se, a la desesperada, 74-71 a un minut del final –marcador que ha tingut amb possessió per igualar però que no ha sabut concretar. A Europa, el balanç de l’equip és ara d’1-3.

En el primer quart (17-22), el millor del Barça ha estat la determinació ofensiva, mentre que en el segon, la inspiració de Navarro –11 punts en cinc minuts–, juntament amb el fet que ni Heurtel ni Séraphin eren a la pista, ha disparat els blaugrana (23-37, 16’). Però la tornada del pivot i del base ha desmuntat la defensa i els milanesos han pogut restablir les diferències al descans (39-39). Tornant, sempre en la igualtat, l’equip ha tingut empenta ofensiva gràcies a l’encert puntual d’Heurtel, però el poderós rebot dels italians ho contrarestava (54-53). I ja en el darrer quart, primer Kalnietis i després Theodore han despullat la defensa de l’equip, de nou, molt dolenta en situacions de bloqueig central (74-65, 38’).

El proper partit del conjunt blaugrana serà diumenge (12.30 h) al Palau contra l’UCAM Múrcia.